Kontakt oss!

Bilder

   Startsiden

 Hit Counter      

 

      Redaktør:

    Kirsten Slørstad

Aktuelle lenker:

Aukrustsenteret Alvdal

 

Velkommen til Midtsommerdager og Vennedager 19.-22. juni, sier styret i Aukrustsenterets venner. Fra v. Trond Paaske, Tone Dalløkken, Sigurd Thoresen, Lise Eskedal, Goro Vardenær Heggset, Heidi Hagesveen og Hans Sollid.

Fredag 19. juni: Vennekveld på Aukrustsenteret kl. 20.00

Av programmet nevner vi at Kjell Aukrusts nevø Lars Espen Aukrust vil kåsere om "Med 'n Kjell som onkel og bror hans som far!" Ellers vil kvelden forhåpentligvis by på overraskelser av forskjellig art,  og det ryktes også at fjøsnissen Nystumoen er hjemme. Det blir servering av ost og kjeks samt ei jubileumsbløtkake. Entre: medlemmer betaler kr. 50, ikke medlemmer kr. 100.

For de som velger å komme tidlig til Alvdal og Aukrustsenteret , er det mulig å få ei egen omvisning i Aukrustsenteret kl. 19.00 viss ønskelig. Vennligst gi beskjed om dette til venner@aukrust.no

Lørdag 20. juni: Frokost og utstillingsåpning med "Gruppe Taiga" kl. 11.00

"Gruppe Taiga" består av Ragnhild Arneberg - malerier, Ingunn Kleppan - smykker og Ingema Hoff - skulpturer.

Lørdag 20. juni: Utstillingsåpning "Il grande artisto - Kjell Aukrust og Italia" kl. 19.00.

Etterpå blir det Operapub i Solans Kafe med Knut Stiklestad, Lise Grande Berg og Tore Mortensen. De har også Kjell og Italia som tema. Dette er profesjonelle og meget dyktige musikere og sangere.

 Søndag 21. juni: Stei-jela OPP/NED kl. 11.00 - ei guidet vandring med skuespillerinnen Ingrid Vollan

Dette er ei guidet vandring i miljøet der Kjell Aukrust vokste opp med gode historier fra barndommen hans. Som guide har vi vært så heldige å få skuespillerinnen Ingrid Vollan som opprinnelig kommer fra Alvdal. Dette er en gave fra Aukrustsenterets Venner til Aukrustsenteret i forbindelse med venneforeningens 5-årsjubileum. Manus er skrevet av Helge Ness og er ei vandring langs de mest betydningsfulle stedene som knytter Kjell Aukrusts kunst og forfatterskap til Alvdal.

Men det skjer mye mer på Alvdal disse dagene.

Vi nevner felles frokost på Steia lørdag, MGP-vinneren Celina kommer på Steia lørdag kl. 12.00 og kl. 14.30 er det Steigjela Grand Prix. Søndagen er spekket av aktiviteter på Steimoegga Idrettspark.